torsdag 18 januari 2018

Feelgood av Lori Nelson Spielman

En författare som jag nyss upptäckt är Lori Nelson Spielman. Jag läste Det kommer alltid en ny himmel i somras som jag gillade.
 
När Bretts älskade mamma dör har hon svårt att hantera sin sorg. Hon får inte mycket stöd av sin sambo heller och när hon upptäcker att mamman istället för att ge henne sitt arv har lämnat henne utan pengar och istället kräver att Brett ska uppfylla den lista med drömmar hon skrev och slängde bort när hon var tonåring blir hon riktigt arg. Hur ska hon kunna uppfylla allt på listan och så snabbt som inom ett år, hur tänkte hennes mamma? Brett får verkligen omvärdera sitt liv och de val hon gjort när hon ger sig in på att försöka uppfylla listan.Boken är både sorglig och humoristisk och full av svårigheter som måste övervinnas. En läsvärd feelgood berättelse om kärlek, främst mellan mor och dotter, men lite romantik hinns också med.
 
Nu har det kommit ut ännu en bok av henne på svenska som jag snart ska börja läsa...jag ser fram emot det, kanske blir det redan i kväll. Älska, glömma och förlåta heter den och den verkar också lovande...


 

Inga kommentarer: