måndag 13 februari 2017

Jag Hjärta Bra Böcker

Till alla hjärtans dag passar det väl bra att skriva en kärleksförklaring till sina favorit böcker/filmer/spel/upplevelser! På biblioteket kan du just nu hitta inspiration från andra och sätta upp egna favorit-tips.

När jag ska välja en favoritbok (hur det nu ska gå till att välja bara en…!) så är alltid den första som jag kommer att tänka på Liftarens guide till galaxen av Douglas Adams. Den är så makalöst rolig, fyndig och klurig och tar med mig på en helt utspejsad resa genom galaxen.
'
En svensk favoritförfattare är Sara Lövestam som jag tipsat om tidigare här, jag kan varmt rekommendera lättläst, ungdomsböcker, deckare, romaner och faktaböcker av henne.


Outlander-serien av Diana Gabaldon är mitt favorittips till dig som vill försvinna in i en värld för lång tid framöver. Det är många och långa delar i serien, men jag vill hela tiden veta vad som händer. Extra roligt är att de första böckerna finns som tv-serie nu, klart sevärt också!
Annars är min absoluta favoritgenre dystopier och framtidsskildringar, så klicka på kategorin Dystopier här på bloggen för att få tips på några av alla spännande böcker som finns på temat.


Hjärtlig och spännande läsning!


Titta i bibliotekskatalogen om böckerna finns inne, eller som e-böcker.

Inga kommentarer: