måndag 10 augusti 2015

En tillfällig lösning av Denise Rudberg och Hugo Rehnberg

Denna bok var det perfekta valet att läsa samtidigt som femåringen badade i poolen och svärmor pratade lite då och då. Jag ville så väldigt gärna lyckas läsa en bok utomhus en solig dag och jag klarade det trots distraktioner.

Lisens lyckliga och perfekta liv rasar samman när hennes man berättar att han är kär i en annan kvinna. Lisen slänger genast ut honom och försöker att inte falla sönder medan hon fortsätter på egen hand med att prestera på sitt krävande arbete på en pr-firma och närma sig sin femåriga dotter som alltid tytt sig till sin pappa. Hon förstår inte vad som gått fel; de var ju på kärlekssemester alldeles nyligen.

Samtidigt hamnar hennes granne Teddy i trubbel när hans lyxiga, festande ungkarlsliv tar en oväntad vändning. Lisen och Teddy har alltid ogillat det lilla de sett av varandra, men när de båda möts i kris lägger de för en stund ned stridyxan och hjälper varandra.

Handlingen var enkel att följa med i och det var nöjsam, lätt läsning som jag rekommenderar för en ledig stund, kanske vid stranden eller vid poolen.

Kolla gärna efter i vår bibliotekskatalog om boken finns inne för utlån.Inga kommentarer: