torsdag 4 september 2014

Inte riktigt enligt plan

Jag läser just nu en bok av Denise Rudberg och Hugo Rehnberg. Den är lättläst och underhållande, perfekt för en förkyld dag. Den är kort också, så man hinner läsa ut hela på samma dag, sådant gillar jag! Fast jag var tvungen att söva 4-åring och städa så några sidor blev kvar att läsa till en annan dag, idag är den dagen hoppas jag :)

Paula och Tom träffas på Paulas bröllop och även om Paula gifter sig med en annan så har fattat tyckte för varandra och omständigheter leder till att de råkar på varandra precis när de båda inte är till sin fördel och inte har lust att träffa någon bekant.

De har lätt för att prata och är ovanligt ärliga trots att de nästan är främlingar och de utvecklar en vänskap. Deras relation är helt omöjlig då de redan båda två är upptagna, men de kan inte släppa tanken på vad som skulle kunna bli något speciellt.

Det är ett relationsdrama om två personer som drabbats av livet och inte har så lätt att knyta an på riktigt...och under ett år får vi följa Paula och Tom i vartannat kapitel medan de kämpar med sina känslor.

Sök i vår katalog för se om boken finns att låna!

Inga kommentarer: