torsdag 10 oktober 2013

Livet efter dig...

Livet efter dig av Jojo Moyes fick mig att ligga och läsa långt in på natten (när jag verkligen borde ha släckt lampan och sovit).

Lou är en ung tjej som nyss blivit av med jobbet och har inga direkta ambitioner att ta sig vidare i livet, men tar jobbet som assistent till Will som är förlamad. Will har varit en atletisk kille med mängder av flickvänner bakom sig och jobb som en framgångsrik affärsman. Efter en olycka blir han i princip totalförlamad och ser ingen mening med det liv han nu lever. Lou ska hålla honom sällskap, men bestämmer sig snart att hon måste få Will tillbaka till livet.
Det är en bok full av humor, mörker och livsglädje, som griper tag i mitt hjärta.

När jag läste boken ville jag så hett att det allt skulle lösa sig för dem och få läsa den klassiska slutklämmen ”så levde de lyckliga i alla sina dagar”, men hur ska det gå till för dem? Läs boken är det enda jag kan uppmana dig till, för att få hela deras berättelse.

Titta i Bibliotekskatalogen om boken finns inne.

(Jag har inte tidigare läst något av Jojo Moyes, men blir så klart nyfiken på hennes andra böcker nu också. Så nu ligger Brudskeppet i min att-läsa-hög.)

Inga kommentarer: