måndag 29 oktober 2012

Välkommen till Spelet!


 "Regel 1: Tala aldrig med någon utanför Spelgemenskapen om Spelet.
 Regel 2: SpelLedaren styr Spelet, fördelar uppdrag, belöningar och i förekommande fall även bestraffningar. SpelLedarens makt är absolut, samtliga beslut skall åtlydas och kan inte överklagas."Som en sprängfylld actionfilm känns boksviten av Anders de la Motte med [Geim] först ut.
Nu är väntan över och den tredje och sista boken finns nu att låna. [Bubble] är precis som hans tidigare böcker full av överraskningar och ända in i det sista är man som läsare osäker på vem som är ”skurken”. Om man precis som jag gillar konspirationsteorier och spännande böcker så kan jag verkligen rekommendera dessa böcker. De är späckade med galna händelser och som läsare är man hela tiden på spänn och vill läsa lite till … och lite till… och lite till…
  
Kort om Geim
HP är en loser, en riktigt sunkig kille som livnär sig på småbrott. En dag får han syn på en glömd telefon som omedelbart ger han ett personligt meddelande där han uppmanas att utföra ett (harmlöst) uppdrag. HP testar, och detta är inledningen på ett spel som snabbt eskalerar.
 Böckerna känns moderna och har ett språk som passar till de karaktärer som ingår. De är tidvis riktigt roliga och det är en mycket lättläst boksvit!

Böckerna som ska läsas i ordning heter [Geim],  [Buzz] och sist [Bubble].

Kolla i bibliotekskatalogen om böckerna finns inne! Mitt råd är att du tar hem alla tre på en gång...

Inga kommentarer: