onsdag 10 oktober 2012

Jag skulle aldrig ljuga för dig

Det är mycket Moa Herngren på biblioteket i höst! Bokcirkel kring romanen Jag ska bara fixa en grej i köket, i Säter onsdag 7 november kl. 18.30 och i Stora Skedvi torsdag 8 november kl. 19.00. Författarbesök torsdag 15 november kl. 19.00, då Moa kommer hit till Säter och berättar om sin senaste bok.

Jag skulle aldrig ljuga för dig utkom i våras, och handlar om en kvinna som har ett "perfekt" liv på ytan, men som håller på att gå sönder inombords. Hon har tre välartade barn och en man som älskar henne, ett bra jobb, en fin lägenhet. Hon är snygg, smal och vältränad. Men Cecilia Albert känner det som om barnen kväver henne och som om ingen ser henne för den hon verkligen är. Hon börjar göra småsaker för att må bättre - hon ljuger, hon förstör sonens älsklingsleksak, hon är otrogen. Allt utan att någon kan misstänka att hon, perfekta Cecilia, någonsin skulle bete sig på det viset. Samtidigt finns andra problem i familjen, problem som varken Cecilia eller hennes man kan se.

Jag skulle aldrig ljuga för dig är en spännande skildring av en trasig människas psyke, och visar på ett otäckt sätt hur lite man ibland vet om andra. 

Läs, och ta chansen att höra författaren berätta mer under besöket här hos oss!

Om boken finns inne kan du se här

Inga kommentarer: